perjantai 27. toukokuuta 2016

Hempeilyä ja toiveita ihan jostain muusta

Jaahas...se ois melko hiljaiseloa taas seksin saralla. Tai no ihan hyvä saavutus tälle viikolle, kun on jo kaksi "suoritusta". Sitä ennen oli hiljaisempaa.

Ikävöin oikein kunnon sessiota!! Haluan tulla kunnolla alistetuksi. Olen kyllä ollut Isäntää kohtaan arkielämässä taas sellainen narttu, että ansaitsisinkin kunnon kuritusta. Kädet sidottuna sohvan päätyyn, pylly pystyssä ja floggerilla piiskaa. Rinnan päällä istumista ja kyrvän pakko imutusta. Ja kaikkea muuta, mitä Isäntä vain keksii. Olisi ihana, jos hän huorittelisi tai muuten "haukkuisi" samalla. Isäntä saisi käyttää minua juuri niin kuin hän haluaa.

Tänään vein lapset hoitoon ja Isäntä oli vasta vähän myöhemmin lähdössä töihin. Menin sitten herättäämään hänet seksi mielessä. Sieltä löytyikin oikein ihana kunnon aamu seisokki, oikein super kova sellainen. Meillä oli aika hempeää touhua. Pienen hetken pääsin vähän muutakin kun hempeilyä kokemaan. Makasin mahallani ja Isäntä nussia minua niin, että omat jalkani olivat suorana hänen jalkojensa välissä. Hän makasi lähes koko painollaan päälläni. Pelkästään jo se saa minut kyllä todella kiihottuneeksi. En pääse siitä liikkumaan yhtään mihinkään. Siinä kun Isäntä vielä laittoi käsivartensa kaulaani vasten ja puristi varovasti, niin oli kyllä aivan mahtava tunne!

Olen nyt kovin tykästynyt siihen, kun Isäntä "hellästi" kuristaa minua. En halua mitään sellaista, että happi ei ollenkaan pääse kulkemaan. Sillein sopivasti, että se vähän vaikuttaa hengittämiseen. Siinä pääsee vaan niin subi fiiliksiin. Ei kai tuollaisesta hellästä kuristamisesta mitään vaaraa ole..? Ehkä jopa vähän kovemminkin saisi kuristaa.

Olen jollain tavalla fantasioinut raiskauksesta. En oikeasti halua tulla raiskatuksi! Mutta Isännän kanssa jokin tällainen roolileikki olisi kyllä aika mahtava. Onko teillä lukijoilla kokemusta tällaisesta? Miten olette sen suunnitelleet ja miten meni?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti