lauantai 9. huhtikuuta 2016

Sessiointia pitkästä aikaa

No niin, josko sitä vähän kirjoittelisi ylös edellsien session tuntemuksia.

Olimme siis sopineet, että illasta olisi luvassa jonkin sortin sessio. Kun Isäntä oli viemässä lapsia nukkumaan kävin hakemassa mahdollisesti tarvittavia välineitä esille. Kävin pesuilla ja menin sohvalle odottelemaan.

Makasin mahalleen sohvalla. Alkuun Isäntä vain hyväili selkääni ja siitä pikkuhiljaa hyväily jatkui ympäri kehoa. Vähitellen hän voimisti otteitaan ja saattoi ottaa napakastikin kiinni ja tarrasi hiuksista. Isäntä käänsi minut ympäri ja alkoi hyväillä pilluani. Ensin hyvinkin kiusoitelleen, mutta onneksi tällä kertaa kiusoittelu ei jatkunut kauaa vaan mentiin asiaan. Yhtäkkiä hän nappasi jalkani olkapäilleen ja alkoi nuolla pilluani. Se oli oikein mukava yllätys. Hän tuli suoraan jalkovälistä suutelemaan minua. Ei se nyt varsinaisesti epämukavaa ollut, mutta kyllä se tuntuu vähän oudolta maistaa omat kiimalimat. Ja varsinkin, kun  ne on pitkin naamaa, koska Isännän parta on aina ihan limainen.

Jossain vaiheessa tajusin, että täydempi liukkari purkki puuttui. Kysyin jos saisin sen hakea ja sain siihen luvan. Kun tulin takaisin Isäntä kahlitsi käteni ja jouduin jäämään seisoimaan. Sain pitkästä aikaa floggerilla piiskaa. Isäntä oli melko varovainen, mutta kyllä pari osumaa tuntui ihan kunnolla. Minulla oli ollut ikävä sitä tunnetta. Se loppuikin ihan liian lyhyeen. Isäntä vapautti käteni.

Isäntä istutti minut sohvalle ja sain ottaa kyrpää suuhun. Siitähän minä pidän ja paljon. Oksennusrefleksi on ollut vähän herkässä mahataudin jälkeen, joten mitään syväkurkku juttuja ei silloin harrastettu. Yksi oikein mukava asento josta pidän on se, että makaan selälleen tai olen puoli-istuvassa asennossa ja Isäntä tulee rintani päälle istumaan ja työntää siitä kyrpäänsä suuhuni. Tästä sai  nauttia myös tällä kertaa. Ahdistun muuten todella helposti paineen tunteesta rinnalla ym., mutta en tässä tilanteessa. Rakastan sitä alistumisen tunnetta joka siitä tulee.

Toinen ihan asento on se, että makaamme molemmat kyljellään. Minä olen Isännän kyrvän kohdalla, kädet on milloin missäkin, mutta monesti niin, että en niitä pysty käyttämään. Asennosta tekee vielä paremman se, jos Isäntä nostaa jalkansa pääni päälle. Siinä ei vain kauaa pysty olemaan, koska se usein rajoittaa hapen saantia. Tätäkin oli nyt, vaikkakin asento ei meinannut millään osua kohdilleen, koska kyrpä tuli suuhini aina siinä kulmassa, että se osui hampaisiin. Tästä olisin voinut ottaa rangaistuksen, vaikka se ei varsinaisesti minun vika ollutkaan. Isäntä kyllä piti huolen, että päänahka oli hellänä, siihen maalliin hän hiuksista tempo.

Sain vandan käyttööni ja sain hoitaa itselleni orgasmin samalla kun hoitelin Isännän kyrpää. Meinasi teettää vähän työtä tuo orgasmi, mutta pääsin rajan yli kun Isäntä vähän napakammin tempaisi hiuksista ja painoi päätäni kyrpäänsä vasten.

Meinasi tulla olo, että tässähän tämä  nyt oli. Ihana raukeus. Ärsytti, kun hommia piti jatkaa, mutta en kitissyt vastaan. Isäntä käskytti hoitelemaan kyrpäänsä vähäksi aikaa.

Isäntä on nyt innostunut työntelemään minuun useampaakin sormea ja eihän se pahalta tunnu. Tällä kertaa sisään työnneltiin vähän isompaa lelua ja olihan se hyvinkin kiihottavaa!! Alkoi vain jossain vaiheessa tuntua, että paikat puutuu.

Voih...sain pitkästä aikaa ihanan vaaleanpunaisen tapin peppuuni. Se tuntui niin taivaalliselta! Siihen kun vielä lisättiin Isännän kyrpä pillussa ja vanda klitoriksella, orgasmi oli taattu! Se tunne, että on ihan täynnä on ihan huikea. Kyrpäkin tuntuu vielä isommalta, kun tappi painaa pillun seinämää pepun puolelta. Kaipaisin sellaista tappia, johon saisi värinän. Meillähän se yksi on, mutta se tuntuu turhan isolta ja en ole osannut siitä vielä nauttia.

Tuntui mahtavalta, kun Isäntä kehui miten pillu tuntuu hyvältä ja miten kiimaiselta näytän tappi pepussa. Hän piti minua myös välillä kurkusta kevyesti kiinni. Tämä on melko uusi juttu meillä ja se tuntuu jotenkin pelottavalta, miten voin nauttia sellaisesta. Kevyttähän se kuitenkin meillä on. Hengitys kulkee, sitä on vain kevyesti estetty. Siitä tulee vain niin alistunut ja konrolloitu olo, kun hengitystä kontrolloidaan edes vähän.

Toisen orgasmin jälkeen olin jo ihan puhki. En olisi millään jaksanut pitää konttaus asentoani, mutta Isäntä halusi vielä nussia. Hän oli tarannut niin kovasti hiuksistani kiinni ja painoi itseään minua vasten, että vedet nousi jo silmiin. Silti nautin joka hetkestä. En halunnut itkeä nyt, sainkin itkun pidäteltyä tällä kertaa.

Lopuksi Isäntä tuli vielä kaulalleni ja rinnoilleni. Oli taas tavaraa kerääntynyt sen varran, että onneksi olin sohvaa vähän suojannut, koska sitä nyt sattui lenteleen vähän mihinsattuu.

Päänahka oli arka vielä seuraavanakin päivänä hiuksien repimisestä. Tämä oli aika kevyt sessio ja välillä Isäntä kyselikin miltä tuntuu ym. ja minuakos se ärsytti. Mutta ymmärtäähän tuon, kun varsinaisesta sessiosta on aikaa ja Isännän aseman ottaminen taas pitkästä aikaa voi olla melko haastavaa. Innolla odotan seuraavaa kertaa ja toivon, että Isäntä usklataa rohkeammin kohdella minua kaltoin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti