perjantai 27. marraskuuta 2015

Lapsi vapaa viikonloppu ja uusia leluja

Kävimme tänään vähän ostoksilla. Ja ostosten lisäksi on meillä myös lapsivapaa viikonloppu hotellissa. Tätä on odotettu. Molemmilla oli tietenkin odotukset korkealla ja tiesimme tasantarkkaan, mitä illalla tulee tapahtumaan.

Pääsimme hotellille ja ennen syömään lähtemistä Isäntä otti, mitä Isännälle kuuluu ja hän sai oikein mukavan suuhoidon. Ruokailun jälkeen laskin itselleni kylpyveden ja Isäntäkin päätyi seuraani. Seksi oli tänään hyvin tasa-arvoista, osansa tähän oli nautitulla viinillä. Koskettelimme kylvyssä toisiamme ja keskustelimme samalla siitä, mitä haluja tai fantasioita meillä on. Esille nousi hyvinkin mielenkiintoisia asioita.

Ensinnäkin...uskaltauduin kertomaan Isännälle hyvinkin omasta mielestäni nolon halun tai toiveen. En olisi millään tätä vielä halunnut kertoa, mutta ehkä pienellä alkoholimäärällä oli vaikutuksensa ja uskalsin asian ääneen sanoa. Koska fyysisen kivun kestäminen on tällähetkellä todella haastavaa, toivoisin jotain muita alistus metodeja. Kerroinkin siis Isännälle, että joskus, jos hän ei asiaa kovin kuvottavana koe, voisin haluta, että hän pissaa päälleni. Voi luoja....sanoinko tuon todella ääneen! Ajatuksena on ehkä se, että suihkuhuoneessa joskus selälle ja hiuksille. Isäntä tähän sitten kommentoi, että voisinko ottaa munan suuhuni sen jälkeen, kun on kussut päälleni..? Että sillein, Isännästäkin on todellakin kuoriutumassa vähän enemmänkin, kuin pikku pervo.

On ihan käsittämätöntä, miten mielipiteet asiohin muuttuvat. Miksi? Miten mielipiteet voivat muuttua näin nopeasti? Taidan oikeasti olla aika pervo ihminen. :) Onneksi se on vain hyvä asia ja seksielämämme on paremaa, kuin ikinä ennen. Puhumme myös muista asioista paljon enemmän kuin aikasemmin.

Kerroin myös, miten joskus, jos sopiva ihminen löytyy, voisin haluta toisen naisen mukaan. Haluaisin olla "opettaja" nuoremmalle naiselle, jolle neuvoisin, miten Isäntää miellytetään.
Puhuimme paljon muutakin, mutta osa siitä jääköön salaisuudeksi.


Kävimme tosiaan ostoksilla. Vasemmanpuoleinen eturauhaskiihotin on Isännälle ja sitä kokeiltuamme hän piti siitä oikein kovasti. Tärkeimpänä näistä on violetti wandani . Sain vihdoinkin sen ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin juuri tähän malliin. Olen niin tyytyväinen ja siitä todisteena on kaksi ihan huikeaa orgasmia. Se on todellakin hintansa väärti.

4 kommenttia:

 1. On ihanaa, kun voi toiselle kertoa niitä "nolojakin" (eihän nuo leikit siis mielestäni noloja ole, onhan sitä itsekin tullut harrastettua) toiveita... että luottaa toiseen niin paljon, että sitä uskaltaa jakaa itsestään todella intiimejäkin asioita.

  Kiva, että olette saaneet lapsivapaan viikonlopun hotellissa. Kelpaisi itsellekin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän nuo asiat isommalla mittapuulla oikeasti ole mitenkään noloja. Minkä takia ne siis itsestään tuntuu niin kiusllisilta ja noloilta..? Isäntä onkin nyt monta kertaa sanonut sitä, että ei olisi ikinä voinut uskoa, että minusta tällainen puolikin löytyy. Ehkä siinä on yksi syy, olenkin jotain muuta, kuin mitä olen antanut ymmärtää 10 vuoden aikana. Olen löytänyt itseni ja kaikki tässä puolessa minua on kovin uutta myös itselleni.

   Poista
 2. Oho, tuo wanda on näköjään vedenkestävä! Toisin kuin mun johdollinen vastaava. Ootko kokeillut wandaa kylvyssä? Ite voisin tykätä kyllä, koska masturboin melkein aina muutenkin kylpiessäni -ihanan lämmin vesi ympärillä ja voi nukahtaa kylpyyn orkun jälkeen. Ainut huono puoli tuossa wandassa on kallis hinta, muuten varmaan ostaisin. t. SFKukkanen (kukkasenavautumisia.blogspot.fi)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kokeillut kylvyssä, kun meillä ei ammetta ole ja en tiedä, miksei tuolla hotellilla tullut kokeiltua. Saunassa ja suihkussa se on kyllä ollut mukana. Itse tykästyin tähän pienempään, isompikin saatavilla ja hintakin sitten sen mukainen. Aika tyyrishän se on, mutta se oli mun joululahja. ;)

   Poista