tiistai 5. heinäkuuta 2016

Säädöt ennen isäntää

Olen viime päivinä ajatellut paljon Isännän ja minun seksin alkutaivalta, mutta myös lisäksi niitä joitakin säätöjä, mitä oli ennen häntä. En kadu yhtäkään säätöä ja ne olivat omalla tavallaan oikein nautittavia. Paitsi ehkä neitsyyden menetys, joka oli nyt muutenkin vain ikävä paha, josta piti päästä eroon. En kadu ollenkaan sitä, miten se tapahtui, hyvä vaan kun oli ohi.

En muista yhtään, milloin varsinaisesti kiihotuin ensimmäisen kerran niin, että tiedostin, mitä sen on. Enkä myöskään muista, missä iässä aloitin itsetyydytyksen. Ehkä on vain parempi, ettei kaikkea muista. Ensimmäinen suudelmani oli 15 vuotiaana ulkomailla, jonkun paikallisen jannun kanssa. Ei mitään hajua iästä tai nimestä. Siinä olisi voinut käydä todella huonosti, minkä olen tajunnut vasta jälkeenpäin.

Olin ystäväni kanssa jossain paikallisessa yökerhossa. Ei mitään muistikuvaa, minkä takia meidän mukana olleet aikuiset olivat meidät sinne kahdestaan päästäneet. Muistan, kun mies porukka meitä lähestyi ja seuraava mielikuva oli, kun tyypin kieli oli kurkussani. Minulta oli mennyt muisti n. 15minuutiksi. Mitään en ollut juonut, joten juomaan ei oltu mitään laitettu. Ei siis mitään hajua, että mitä oli tapahtunut. Jatkoin suutelua vähän aikaa kunnes aivot alkoivat toimia sen verran, että alkoi iskeä paniikki. Juoksimme ystäväni kanssa pois ja tämä tyyppi juoksi jonkin aikaa vielä perässä ja huuteli. Ystäväni kertoi, että oli yrittänyt saada homman loppumaan, mutta olin vain huitonut häntä pois. Olen hyvin kiitollinen siitä näin aikuisena, että sen pahempaa ei sattunut.

Samana kesänä muistaakseni, olimme ystäväni kanssa heidän mökillään kahdestaan. Sinne oli tietenkin salaa kutsuttu pari muutakin tyyppiä. Joukossa oli oikein mukavan, mutta melko pelottavan näköinen mies. Ei mitään muistikuvaa nimestä, mutta iäksi muistelen jonkun 19v. Alkoholiakin he toivat tullessaan. Onneksi pidin järjen sen verran päässä, että en ihan överiksi vetänyt.

Myöhemmin illalla mies johdatti minut saunan pukuhuoneeseen, jossa hän taisi vetää minut syliinsä istumaan. Suutelimme jonkin aikaa, mikä tuntuikin oikein hyvältä, jonka jälkeen hän nosti paitaani ylemmäs niin, että rintsikat tulivat näkyviin. Muistan vieläkin millaiset rintaliivit minulla oli päällä, vaikka muuta vaatetusta en muista. Hän kehui, miten minulle oli ihanan isot rinnat ja taisi jonkin verran myös laskea liivejä alaspäin. Tätä kesti vielä jonkin aikaa, jonka jälkeen meni pupu pöksyyn ja laitoin stopin hommalle. Kaduin sitä myöhemmin ja toisaalta harmittaa vieläkin, koska se oli aika mahtavaa. :) Seuraavana päivänä kuulin, että tyyppi oli touhuillut myös ystäväni kanssa.... :)

Neitsyyteni menetin vähän ennen kuin täytin 16. Miehelle kyllä vannoin olevani 16. Ja se oli oikeasti mies, koska ikää oli 30v. Halusin vain niin kovasti eroon neitsyydestäni, että annoin sen kelle tahansa. En kokenut sitä mitenkään sellaisena, että pitäisi olla parisuhteessa ja rakastaa toista ym. Mies tuli meille, kun vanhemmat eivät olleet kotona. Koko homma oli ohi varmaan 30min ja se siitä. :) Nyt jälkeenpäin ajateltuna tuntuu aika kuvottavalta, että 30v mies haluaa nussia 16 vuotiasta. Sama asia kun Isäntä haikailisi 16 vuotiaiden perään...yök.

Ennen Isäntää oli vielä kolme "yhden illan " juttua. Yksi heistä jäi oikein mukavana mieleen. Olin taas yksin kotona ja taisin olla jo yli 16v. Chattailin netissä ja törmäsin mukavan oloiseen 20 vuotiaaseen tyyppiin. Taas voi näin myöhemmin miettiä sitä, miten tyhmä olen ollut teininä. Mitä tahansa olisi voinut sattua. Mies tuli meille, saunoimme yhdessä. Olin luvannut hänelle niskahieronnan, joten hän meni makaamaan sängylleni mahalleen ja minä istuin hänen päälleen ja aloin hieromaan. Jonkin ajan päästä käännyimme kyljelleen ja aloimme suudella. Sinä iltana pilluani nuoltiin ensimmäisen kerran. Kummallakaan ei ollut kumeja, joten touhuttiin vain muuten. Se oli jotenkin lämminhenkistä ja siitä jäi todella mukava olo.

Isännän ja minun ekasta kerrasta olenkin pintapuolisesti kertonut aikaisemmin. Emme ole Isännän kanssakaan puhuneet siitä varmaan koskaan oikein kunnolla. Minua harmittaa, että muisto on jo haalennut, enkä muista tarkasti kaikkea. Haluaisin niin kokea sen tunteen uudelleen. Se jännitys ja odotus. Olemme olleet niin pitkään yhdessä, että kaikki on jo vähän rutiinia ja toisen tuntee hyvin. Vaikkakin välillä tulee yllätyksiä, niin kuin tämä minun pikku pervous. 

1 kommentti: