perjantai 21. elokuuta 2015

Kiihottumista, kipua ja itkua

Vähän kuvausta edellisestä päiväsessiosta.
Menin isännän luokse mukamas vaan halimaan. Olin jättänyt pikkuhousut pois tarkoituksella mekon alta. Siinä se halaili takaisin, mutta kuulin, että hengitys oli vähän normaalia nopeampi. Hän tempaisi minua hiuksista ja nosti hameen helmaa. Sain useat läimäykset molemmille pakaroille. Se sattui oikeasti, mutta se kivun jälkeen tuleva kihelmöivä tunne on ihana. Kipukynnys oli vielä normaaliakin matalampi jo valmiiksi olevien särkyjen takia. Halusin kuitenkin lisää. Sitä sainkin. Isäntä läimi vielä muutamat kerrat ja tönäisi sitten minut sohvan selkänojan yli, niin että pylly jäi sopivasti pystyyn. Siinä sitten sain vielä kämmenestä pakaroille.

Kun pääsin nousemaan siitä laittoi isäntä minut polvilleen lattialle ja työnsi kyrpänsä suuhuni. Se maistui oikein hyvältä suihkun jälkeen ja kastuin entisestään. Olen aina rakastanut suihinottoa, vaikkakin jos joudun kauan pitäämään suuta auki, saatavat leuat mennä lukkoon.

Siirryimme kellariin. Isäntä sitoi käteni selän taakse ja hyväili minua joka puolelta. En enää tarkallen muista, mitä missäkin välissä tehtiin.

Kädet sidottuina jouduin nojaamaan pöytää vasten. Isäntä alkoi touhuilla pilluni kimpussa. Hän leikki dildolla, joka on saanut nimekseen apukäsi. Tunsin myös kuinka hän työnsi jotain pyllyyn. Itse hommaamani anaalihelmet, joita ei oltu minuun vielä kokeiltu. Tiesin heti, että se ei ole minun juttuni, mutta kestin urheasti. Sain myös lätkästä pakaroille, jaloilla ja selälle. Ihana tunne, kun samaan aikaan isäntä työsti pilluani apukädellä. Anaalihelmien pois otto olikin sitten hyvin epämukava. Oisin niin mielelläni ottanut sinne oikeaa tavaraa! Miten ihmeessä noita helmiä tulisi edes käyttää...

(Meidän ensmmäinen anaali kokeilu joskus 7 vuotta sitten oli ihan katastrofi. Molemmat oltiin ihan kännissä ja pimeässä puuhasteltiin. Eihän siitä mitään tullut. Jossain vaiheessa aloin ihmetellä, että miten ihmeessä kaikki tuntuu niin tahmaiselta. Laitettiin valot päälle ja joka paikka oli ihan veressä.  Pieni paniikki meinasi iskeä, että mistä se on tullut, kun mitään selvää haavaa ei kummallakaan missään näkynyt. Löytyi sitten pesujen jälkeen pienen pieni haava miehen vehkeistä. Ei vähään aikaan tämän jälkeen anaaliahommia kokeiltu. )

Sain myös oikein ihanan käsittelyn rinnoille. Isäntä käytti liukkaria ja hieroi oikein antaumuksella rintani. Olen aina rakastanut rintojen käsittelyä. Pidän siitä, kun nännejä puristellaan ja jopa purraan. Hetkellinen kovempi puristus tai puraisu saa varmasti akaan syviä huokauksia. Rintojen pyörittelystä tai kovasta puristelusta en pidä. Se vain kipeyttää rinnat pitkäksi aikaa. No isäntä tekee mitä isäntä haluaa, mutta välillä tekisi mieli läppästä ja muistuttaa, että se on erittäin epämiellyttävää. Asiasta olen kuitenkin sanonut 10 vuoden aikana hyvin monta kertaa. 

Isäntä meni sohvalle selälteen ja olin taas kädet selän taakse sidottuna. Piti ratsaille päästä ja jos ei onnistu, niin san rangaistuksen. Oli yllättävän haastavaa yrittää kiivetä kyrvän päälle istumaan kädet sidottuina. Isäntä joutuikin minua vähän auttamaan, kun siitä ei meinannut mitään tulla.

Lopuksi hoidin isännän loppuun käsipelillä öljyä hyväksikäyttäen. Tätäkään ei oltu pitkään aikaan tehty ja oli ihana seurata samalla isännän ilmeitä ja eleitä, kun tiesin miten lähellä tulemista hän oli.

Itse olin ollut niin monta kertaa lähellä orgasmia joten olin jo hyvin turhautunut siitä, että en pääse rajan yli. Yritin vielä isännän luvalla apukäden avulla ja olin NIIN lähellä mutta ei. Tämä sessio päättyi sitten turhautuneeseen itkuun. En tiedä, miksi en tahdo saada enää orgasmeja. Ne tuottaa ihan älyttömästi työtä. Jos sitten saan sen yhden, niin voin saada vaikka viisi.
Ennen lapsia tulin helposti, tulin jopa ilman mitään klitoriksen räpläystä. Tilanne on vaan pahentunut ja pahentunut. Todennäköisesti se on ihan psykologista, mutta se on niin pirun turhauttavaa. Kroppa huutaa orgasmia mutta ei.

2 kommenttia:

 1. Nyt sitä hyrrää kehiin, kannattaa ainakin kokeilla! Pidemmän päälle järki lähtee jos jää aina ilman orgasmia :(

  Adela

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hankinta listalla! :) Sain eilen, oli aika vaisu, mutta sainpahan kuitenkin. ;)

   Poista