keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Kevätkiima

Moi!

Sehän alkaa olla kevättä ilmassa! Arska alkaa lämmittään pakkasen kyllästämää kansaa. Luojan kiitos!

Arvatkaapahan mihin se lopulta johtaa..? KYLLÄ! Sehän on kevät kiima!! Itse oikein tunnen sen heräävän. Illat on valoisampia, lumet sulaa ja kukat puhkeaa loistoon! ;)

Tulee mieleen kesäinen pano luonnossa Eledalin kanssa lämpöisenä kesäpäivänä tietyllä rantakalliolla. Voi olla, että joku veneilijä huomasi puuhamme... Tämmöisiä "luontoretkiä" voisi harrastaa enemmänkin.

Mikäs sen mukavampi ajatus kesäisenä iltana poiketa pusikon siimekseen pika varvit polkemaan, vaikka ei naima hommiin ryhtyisikään. Onhan toki pikku pirtee huulihölkkä tai pillun hyväily vaihtiehtona.

Mitenkäs teillä arvon lukijat? Herääkö teissä kesäinen luontoretki kiinnostus..?

Kiitos kevät ja tuleva kesä!!


Mr. T
______________________________________________________________________________


Hahaa...kauhun ja kiihotuksen sekaisin ajatuksin muistelen tuota kalliolla panoa. En ole ihan samaa mieltä tuosta puskan siimeksen mukavuudesta. Tämä kalliolla pano meinaa oli melko epämukavaakin omalta osaltaan. Tuntui, että joka reikä on täynnä havunneulasia. Ei me hirveesti taidettu silloin miettiä, että mitäs jos joku näkee. Oli kuitenkin sellainen paikka, että varmasti esim. mökeiltä näki, jos joku sattui kiikaroimaan. Jos joku näki, niin toivottavasti piti näkemästään.

Onhan tuota muutaman kerran tullut autossa harrastettua ja joskus jopa kaveri porukan mökkireissulla ovet selällään. En silti ainakaan myönnä nauttivani kiinnijäämisen pelosta.


 Meillä ei pitkään aikaan ole ollut varsinaista kunnon sessiota. Isäntä/subi rooli on jollain tapaa ollut joka kerta mukana, mutta kaipaan jo kovasti oikein kunnon alistumista. Varmaankin tämä kipukausi on omalta osaltaan vaikuttanut, koska on pitänyt olla niin varovainen. Viimeksi otimme jo vähän piiskaa käyttöön ja Isäntä olisi kyllä saanut lyödä kovempaakin. En vain jaksa niin innostua mistään hempeestä vanilja seksistä, kun on päässyt muun makuun.

Puhuimmekin tuossa äsken, että josko tänään väsäisimme kasaan jonkinlaisen session lapsien mentyä nukkumaan. Tuolen teille kertomaan myöhemmin tällä viikolla miten meni ja mitä tehtiin. ;)

3 kommenttia:

 1. Kevätkiimaa ilmassa täälläkin :) Kyllä mä aina seksistä pidän, mut nyt keväällä himot alkaa herätä yhä useammin "ilman syytä"; pillu vie ja aivot tulee perässä, eiku :D Siis että huomaa vaan kutkuttavan tunteen alapäässä, vaikka ei ajattele seksiä, ja sen jälkeen alkaa tehdä mieli. Tänään onkin jännät paikat, kun saattaa tulla nainen meille kolmanneksi, tai sitten jää kahvitteluasteelle, jännä nähdä.. Hyviä keväthimoja sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei eilinen jäänyt vain kahvittelu asteelle. ;)

   Poista
 2. No kuules, ei päästy edes siihen :( Mentiin bussipysäkille vastaan, niin tätä "naista" ei näkynyt missään, eikä hänestä oo sen koommin kuulunut. Yhteystietoja ei siis vaihdettu (en anna netissä), vaan sovittiin tarkka tapaamisaika ja paikka. Ilmeisesti kyseessä oli joku runkkarihuijari, joka sai kiksejä siitä, että sai höynäytettyä meitä :/ Mutta jospa toisen kerran sitten..

  VastaaPoista