tiistai 25. elokuuta 2015

Ollakko Isäntä/subi vai eikö olla

Minä olen tässä parisuhteessa ollut enimmäkseen se, joka on antanut pakit seksi ehdotuksille. Nyt olen aina isännän käytettävissä ja hän saa seksiä, vaikka en sitä itse niin kovasti sillä hetkellä haluaisikaan. (Aina voi kieltäytyä, jos on tarpeeksi painava syy)  Nyt tuntuu, että hommahan kääntyy ihan toisinpäin. Ei kai minusta nyt niin kiimanen ole tullut, että vaadin ihan liikoja, vai vaadinko.

Olimme tänään koko perhe kotona. Isäntä kiusasi minua aina välillä ja meillä olikin puheissa, että voisi käydä pikaisilla kellarissa. Joskus olemme tehneet niin, että kun lapset katsovat telkkaria, niin isi äiti käy laittamassa pyykit kuivumaan. Asiasta siis puhuttiin taas ja lähdin viemään nuorimmaista nukkumaan. Jäin siihen uskoon puheiden perusteella, että homma hoidetaan, kun tulen takaisin. En ollut oikeastaan itse mitään muuta vailla, kuin kunnon pikaista panoa. Luulin, etää asia oli sovittu, mutta ei se sitten ollutkaan. Olin vessassa ja kuulin, kun isäntä alkoi tekemään lähtöä töihin. No ei sitten. En tiedä mitä tapahtui ja en alkanut siinä sitten sitä tinkaamaan.

Edellisestä kerrastakaan ei ole kovin pitkä aika. Olimme isännän kanssa kaksistaan kotona. Olin pahalla päällä ja ahdisti kaikki mahdollinen ja mahdoton. Kaipasin seksin lisäksi tai ehkä vain pelkästään myös läheisyyttä ja hellyyttä. Olisin halunnut alkuun vaikka edes ison halin. Yritin halia miestäni, mutta en saanut vastarekatiota Kerroi miehelleni, että tekee mieli ja menkatkin alkamaisillaan. Tähän mies vain tokaisi, että niin hän vähän arvelikin, kun kiehnäsin siinä vieressä. Niin, no olin halannut ja antanut pusun selkään. Mies ei kieltäytynytkään, joten vähän loukkaantuneena menin odottelemaan, että josko hän sieltä keittiöstä tulisi ja päästäisiin hommiin. No ei. Siinä hän tyytyväisenä ketteli kahvit ja söi aamupalaa. Tässä vaiheessa lähdin jo itsekkin pukemaan päälle hyvin turhautuneena. Miehellä ei kuulemma ollut fiiliksiä. No asia ok, mutta siitä voisi sanoa ihan suoraan ja kyllä ne fiilikset on saatu ennenkin kohdilleen oikealla suun ja käsien käytöllä.

Olen turhautunut. En tiedä missä tässä suhteessa nyt mennään. En tiedä, mikä on "kiusan" tekoa, mikä on sanoista tekoihin puhetta ja mikä on vain sitä, että isäntä ei tajunnut tai huomannut. Haluan seksiä usein, mutta ei se tarkoita sitä, että aina pitäisi olla kahden tunnin sessio. Minulle kelpaa ihan hyvin välillä vain se pikapano.Mies kokee, että on olemassa Isäntä ja tämä arki mies. Hän ei koe isäntänä oloa vielä niin omakseen joten se on selkeä sessio rooli. Itse koen olevani minä kokoajan, olin sitten arjessa tai subina. En osaa eritellä näitä  niin selvästi. Arki minä on kärkäs sanomaan asioista, äkkäilee ja huokailee, mutta kun isäntä niin päätää on arki minä hiljaa ja alistuva. Välillä kyllä tuntuu haastavalta laskeutua alistettuun osaa, jos vasta on käyty vääntöä, jossa minä olen ollut se dominoiva osapuoli.

Ehkä tämä meidän kuvio on liian sekava vielä. En halua 24/7 D/s suhdetta, mutta en halua myöskään pelkkää sessio suhdetta. Ehkä tämä suhde hakee vielä paikkaansa ja muotoaan. Sen takia varmaan käytän näissä teksteissä sekä mies että Isäntä sanaa. En aina tiedä mitä mieheni on minulle.

Toivoisin Isäntää myös arkeen sen verran, että hän osaisi laittaa minut kuriin silloin, kun äkkäilen ja kiukkuan turhasta. Kuten olen aikaisemmin sanonut, olisi minun niin paljon helpomi olla itseni kanssa, jos joku käskisi lopettamaan sillon, kun en itse osaa. Ja en halua enää näitä lupauksia seksitä, jos ne ei oikeasti pidä paikkaansa. Koskee myös sitä, että annetaan ymmärtää että kohta saat narttu kyrpää ja sitten aletaankin touhuamaan jotain ihan muuta.

Tästä tuli nyt melko sekava teksit, mutta vaikka kuinka mietin, en saa siitä fiksumpaa. Liikaa ajatuksia päässä ja turhautuminen tämän päiväisestä panon puutteesta. ;) Seuraavan kerran seksiä tiedossa vasta lauantai iltana, jos sillonkaan. Ei nähdä isännän kanssa nyt ollenkaan, kun hän lähtee sillä aikaa töihin, kun minä olen vielä koulussa. Ja vaikka olen luvannut, että saa ottaa minut keskellä yötä, kun tulee töistä, niin se ei koske tätä viikkoa, koska koulun alkaminen jännittää ja vaikuttaa uniin muutenkin.

5 kommenttia:

 1. Nyt oli pakko vastata.. minulla ja "herralla" oli alkutaipaleella samanlaista hapuilua. Ajattalin yksinäni asiaa ja tulin tulokseen että ehkä psinostin herraani liikaa tai nämä lupaukset olivat sitä kiusan tekoa.

  Ainakin välillä mieheni roolit olivat ns. Päälekkäin varmaan sekin oli syy moiseen käytökseen.

  Silloin kun oli sessio niin kyllä pakarat soi ja paikat oli hellät varsinkin "kakkonen" ja muutenkin oli ihanaa. Silloin herra oli herra...

  Anna aikaa miehelles niin kyllä se siitä lähtee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äskösen viestitelyn perusteella se taitaa kyllä olla ihan sitä, että mies ei vaan ymmärrä tai tajua sanoa asioista. Huoh...miehet! Meillä taitaa isäntä olla vielä niin uuden edessä, että ei uskalla kunnolla rangaista. Pelkäö myös niin kovasti satuttavansa "liikaa" näiden minun muiden kipujen takia.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Tunnista kyllä tuntemuksiasi. Minäkin kaipaisin paljon sitä "kuriin" laittamista kun oikein kiukuttelen. Siitä tulee turvallinen ja rakastettu olo kun toinen ottaa ohjat silloin kun oma kontrolli on pettänyt. Taidan vain olla liian pelottava suuttuessani =D
  Terveisin: Minkki
  kellaritytto.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä osaan kanssa olla tosi pelottava, kun hermostun tai suutun. Näytän kaikki tunteet täysillä.

   Poista