sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Hyvää huomenta!

Minulla oli tänään oikein mukava herätys.

Sain nukkua pitkään. En edes tiennyt mitä kello oli, kun Isäntä tuli minua herättelemään. Hän kömpi peiton alle viereeni ja olimme lusikka asennossa. Taisin vielä nukahtaakkin siihen. Isäntä nousi ylös ja havahduin sen verran, että kysyin, mihin hän on menossa. Titiä kuulemma huudettiin alhaalla. Lapsilla siellä pyöri lempi piirretyt väärällä kielellä.

Isäntä palasi alhaalta ja näytti mukanaan tuomansa wandan. Vai että sellainen herätys, no mikäs siinä. Olen ollut todella pahalla päällä parina päivänä ja aamut erityisesti ovat olleet vaikeita. Kipuja on todella paljon.

Isäntä tuli viereeni peiton alle ja alkoi hyväillä minua. Olimme hyvin piilossa peiton alla. Kuulisimme jos lapsilla olisi asiaa ja kerkeisimme regoida, jos kuulisimme heidän tulevan. Nyt piti vain olla hiljaa.

Isäntä hyväili minua wandalla ja samalla koskettelin häntä housujen läpi. Sain oikein ihanan orgasmin kun pääsin itse wandan puikkoihin. (On muuten todella häiritsevää, kun kirjoitan wandastani ja samalla olohuoneesta kuuluu "Wanda, Wanda löysi oolioon" kun lapset katsovat piirrettyjä) Olin pitkään orgasmin rajalla ja pääsin yli vasta, kun Isäntä tuotti minulle vähän kipua nipistelemällä nännejäni.

Isäntä oli ilmeisesti ajatellut tämän niin, että nyt minä saisin nauttia, koska hän sanoi, että minun ei ole pakko hänelle antaa. Tein sen kuitenkin oikein mielelläni ja runkkasin hänelle orgasmin. Siitä sitten pikaisesti pesulle, vaatetta päälle ja lasten luokse ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut. Olin kyllä hyvällätuulella koko aamun ja melkein koko päivänkin, joten pitäisikö tämä ottaa tavaksi..?


3 kommenttia:

 1. Meilläkin oli viikonloppuna pikainen aamusekstailu (pesuhuoneessa lukkojen takana...) lapsen leikkiessä jotain omassa huoneessaan. Olisihan se kivaa useammin aloittaa aamu niin. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei haittaisi yhtään. :) Meillä kätyrit elokuvat on ne jotka liimaa lapset sohvaan. Pintsit Isännälle tästä ideasta!

   Poista
 2. Ihana :) Ite en oo niin aamuseksin ystävä, on sekin joskus kivaa mut mä oon aika aamutokkurainen, samoin mies, me ollaan ilta/yöeläjiä joten seksikin yleisimmin siihen aikaan :D En ees herää ennen klo 12 ellei oo pakko. Mut mukava herätys kyllä! Mulla on usein muuten sama, et silloin harvoin ku mies haluaa tyydyttää mut pelkästään, niin usein silti haluan antaa myös hälle nautinnon, ja sama toistepäin (tai no, meil se menee usein niin, et lupaan antaa vaan miehelle nautinnon, mut sit iskeekin niin himot, et pyydän häntä sittenkin vielä miellyttämään :D Reilukerho :D).

  VastaaPoista