sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Lisää isännän ajatuksia!

Olipa mukava, että piditte edellisestä kirjotuksesta. Hyvä te ja kiitokset!

No joo...halusitte lukea lisää ajatuksistani ja "ideoista". Tässä olisi teille jälleen pala pervon mielen tuotoksia.

Ajatellaan taas rekkaa ja rekan ominaiuuksia jos näin voisi asian ilmaista. Rekkaa ajaessa huomaa tien heitot ja montut. (Kiitos Suomen tienhoito) Onneksi rekat on varustettu ilmajousitetulla penkillä joka pehmentää huojumista.

Ajatus olisi käyttää hyväksi tätä huojumista ja pomppimista. Eli vänkärin jakkaralle vyödildo tai jopa kaksi tönöttämään. Siihen olisi hyvä istuttaa nainen kesämekossaan ilman pikkupöksyjä tietenkin. Ja ei muutakuin baanalle. Hyvässä heitossa penkki käy ns. lattiassa hypähtäen takaisin normi asentoon.

Voisin ainakin kuvitella tämän liikkeen tekevän gutaa pilluun ja anukseen. Dildo hakkaisi mukavin liikkein märkää pillua/anusta. Kukaan ei huomaisi mitään patisi kuski. ;) Voihan sitä joku ihmetellä, että miksi toi rekkakuski ajaa jokaiseen heitoon ja monttuun. Siitä olisi helppo sitten P-paikalla lyödä komeat ruutuverhot kiinni ja piiskata sekä nussia tukka pystyyn.

Otetaan myös toinen idea tähän samaan pakettiin. Tämmöinen pikainen, vähän roolileikin tapainen...
Kuski pysähtyisi illan hämyssä pysäkille jolla olisi odottamassa "liftari". Mitään sanomatta pakottaisi liftarin polvilleen eteensä ja ottaisi kylmän viileästi kyrvän esiin ja tunkisi sen liftarin suuhun. Nussisi kurkkuun asti ja lopuksi laskisi lastin esim. naamalle tai suuhun. Pyyhkisi loput tipat poskiin. Lopuksi häipyisi auringon laskuun.

Näin lopuksi arvon lukijat, muistakaa nussia se lieventää tuskia. ;)

Rakkaudella Mr. Trucker

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti