tiistai 12. tammikuuta 2016

Meidän seksielämän alkutaipaleita ja muutoksia vuosien varrella

Elämä on nyt vähän tasapaksua eteenpäin tarposmista. Takaraivossa kaivertaa suru vuosi sitten menetetystä lapsen alusta ja se vaikuttaa vähän kaikkeen. Voin olla oikien hyvällätuulella ja elämä on ihnaa ja seuravassa hetkessä itken ja suren menetettyä lasta. Se vaikuttaa kaikkeen, myös seksiin. Sitä on ollut vähemmän, mutta se on ollut hyvää.
Kaksi ihanaa lastamme myös vievät kaikki mehut. Kolmevuotiaan uhma vie energian kyllä aika taidokkaasti ja oma aika iltaisin on todella arvokasta ja ihanaa. Olen myös kaivannut sitä omaa aikaa ja hiljaisuutta nyt enemmän. Olen halunnut olla enemmän omien ajatuksieni kanssa.

Viimevuoden puolella muistelin meidän ekoja seksikertoja. Siitäkin on jo aikaa...melko paljon. Paljon on asiat siitä muuttuneet ja parempaan päin onneksi. Ei se nyt huonoa silloin alussa ollut, mutta paljon ollaan opittu toisistamme ja itsestämme.

Meidän eka kerta oli kaverin luona olohuoneen lattialla patjalla. Kaveripariskunta nukkui viereisessä huoneessa. Se oli hyvin jännittävää ja ei siinä kumpikaan mitään orgasmeja saanut. Ei se pahalta tuntunut, mutta koin jälkeenpäin, että se tapahtui liian nopeasti ja halusin edetä vähän hitaammin. En muista milloin oli seuraava kerta. Ei muista Isäntäkään. Ärysttää, haluaisin muistaa mitä silloin tapahtui ja miten homma eteni. Sen muistan, että kun seksi tuli taas jossain vaiheessa kuvioihin, niin hoitelimme toisemme pitkän aikaa käsipelillä, koska yhdyntä sattui. Sitäkään en muista, missä vaiheessa se lakkasi sattumasta.

Tästä tulikin mieleeni elämäni ensimmäinen suihinotto. Ei siis mitään hajua mitä pitäisi tehdä ym. Olimme pikku pieruissa ja keksin taas tämän saman pariskunnan eteisessä alkaa harjoittelemaan kyseistä taitoa. Hyvin siinä taisin ensikertalaiseksi onnistua ja se onkin ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun olen spermat niellyt.

En tiedä, miksi se on niin kuvottava ajatus. Sperman nieleminen on minulle ehdoton EI. Vaikka mitä olen valmis kokeilemaan, mutta spermaa en suuhuni ota. Anteeksi nyt vain Isäntä, mutta minua kuvottaa jopa se haju. Nyt alan tottumaan siihen, jos Isäntä tulee kaulalle tai lähelle kasvoja. Silti se on erittäin epämiellyttävää. Toisaalta taas hyvnkin kiihottavaa jos kyseessä on alistaminen. Esimerkiksi, jos Isäntä samalla repii hiuksista tai jotain vastaavaa. Haluaisin kovasti miellyttää Isäntää ja ottaa suuhun hänen lastinsa, mutta se tuntuu vain ylitsepääsemättömän ällöttävältä.

Isäntä tietää, että tähän en suostu ja hän on sitä joskus harmitellutkin. Minulla on todella herkkä oksennusrefleksi ja tiedän, että laatta lentää, jos joskus joutuisin suuhuni tavaran ottamaan. Tämä harmittaa minua itseänikin, enkä tiedä mitä voisin asialle tehdä.

Miten muuten meidän seksi on muuttunut..? En muista sitäkään, missä vaiheessa keksin, että saan orgasmin helposti, jos yhdynnässä samalla räplään itseäni. Se toimi oikein hyvinkin ja en muista kovinkaan montaa kertaa, etten olisi saanut orgasmia ennen lapsia. Nyt se teettää enemmän työtä, mutta nautin seksistä kaikinpuolin muuten enemmän. Ei meidän seksielämä ole ikinä varsinaisesti tylsä ollut, mutta kyllä se on välillä kaavoihin kangistunut. Tällähetkellä ongelmana on ihan liiallinen märkyys. Nesteet valuu reisiä pitkin ja välillä tuntuu, että olen niin limainen ja märkä, että en tunne edes mitään. On ollut myös kausia, että olin niin kuiva, että mistään ei tullut mitään ilman liukkaria. Silloinkaan ei ollut kyse mistään haluttomuudesta. Jos olimme makuultaan, niin minun piti nousta istumaan joksikin aikaa, jotta saatiin nesteen sen verran valumaan alaspäin, että homma toimi. :)

Meillä ei ole oikeastaan ollut enää mitään pikaisia panoja. Vaikka nukkumaan pitäisi lähteä, niin hommat venyy aina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti